Kiste, urne og ligtøj

Valg af kiste og urne

Hos Boesens Begravelsesforretning har vi et bredt udvalg af kister og urner. Ud fra en række fotografier tages der stilling til hvilken kiste og eventuelt urne der ønskes.

Hos Boesens Begravelsesforretning bruger vi TommerupHeilskov kistefabrik som leverandør af kister. TommerupHeilskov kistefabrik, står for kister i høj kvalitet, der er fremstillet af nordisk træ og udarbejdet med omtanke.

Alle kister fra TommerupHeilskov kistefabrik bliver produceret i Glamsbjerg på Fyn under mottoet ”Hvad vi låner af naturen, leverer vi tilbage til naturen”. Det betyder, at der bliver plantet et træ for hver kiste, der bliver leveret. Træerne bliver plantet i Folkeskove rundt omkring i Danmark, og på nuværende tidspunkt har TommerupHeilskov kistefabrik sikret mere end 25.000 træer til de danske folkeskove. Det svarer til seks hektar skov, og der bliver fortsat plantet flere træer. Folkeskovene er pålagt pligt som fredskove, hvilket betyder, at de er sikret i kommende generationer.

Der er flere årsager til, at TommerupHeilskov kistefabrik planter et træ for hver leveret kiste. Da kisterne er fremstillet af træ, er det naturligvis nærliggende netop at dyrke nye træer. Men også fordi træet symboliserer både liv og frugtbarhed, er det en god idé – og en positiv måde – at mindes afdøde på. Derudover bidrager træer positivt til klimaet og naturen generelt.

Vi tilbyder kister i mahogni, natur træ, eg, kirsebær, birk eller hvid. Derudover findes der forskellige dekorationer på kisterne.

Hvis afdøde skal bisættes har vi også et større udvalg af let forgængelige urner, som er lavet af plantefibre. Der findes urner i flere forskellige farver og nogle med mønstre af blomster. Vi kan også skaffe urner af metal, keramik, terrakotta og stentøj men på mange kirkegårde koster det ekstra at bruge ikke-forgængelige urner.

Hvilket tøj skal afdøde have på?

Vi har også mulighed for at levere ligtøj samt ligsengetøj. Vi oplever dog, at de pårørende efterhånden beder om at afdødes eget tøj og sengetøj benyttes, da det er mere personligt. 

Vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig, så du træffer det rigtige valg – kontakt os gerne på telefon 75 82 07 25.

Vi hjælper med at træffe valget

Da du som pårørende skal træffe flere valg, står vi klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at du træffer det rigtige valg. Hvis du har brug for et ekstra besøg, tager vi gerne forbi, hvis du bor i områderne omkring Vejle, Børkop, Give, Fredericia, Horsens, Hedensted, Tørring, Egtved og Bredsten.

Se endvidere fanebladene mærket kister og urner.

Urne med buket