Blomster

Hos Boesens og Archibalds Begravelsesforretning tilbyder vi at bestille blomsterne til pyntning af kisten og kirken eller kapellet hos din foretrukne blomsterhandler. Vi har en række billeder af forskellige kistedekorationer, der kan fungere som inspiration til at vælge, hvilke blomster du gerne vil pynte kisten med. Du kan naturligvis også tale med os om dine ønsker og foretrukne blomster, og så kan vi videreformidle dem til blomsterhandleren.

Vi tilbyder også at stå for bestilling af kranse, dekorationer og bårebuketter, og vi kan hjælpe med at formulere tekst til eventuelle bånd.

Hvis blomsterne fra højtideligheden skal flyttes til et gravsted, og de ikke bliver flyttet af kirkens personale, kan vi også sørge for transporten af blomsterne. Det skal dog aftales på forhånd.

Du kan naturligvis også selv vælge at stå for bestilling af blomster til højtideligheden – enten direkte hos blomsterhandleren eller via din personlige mindeside. Her kan du også skrive en hilsen/kondolence til de efterladte, tænde et lys mv.

Blomster