Døds- og takkeannoncer

Annoncering af dødsfaldet

Hos Boesens og Archibalds Begravelsesforretninger hjælper vi gerne med at udforme og indrykke dødsannoncer i den eller de aviser, familien/de pårørende ønsker, annoncen skal i. Efter højtideligheden hjælper vi desuden gerne med at formulere og indrykke en takkeannonce.

Det er forskelligt, hvor den eller de efterladte ønsker at indrykke en dødsannonce. Ofte er det i Vejle Amts Folkeblad, men andre vil også gerne indrykke en annonce i et af de landsdækkende dagblade.

Du kan selv formulere dødsannoncen, eller vi kan hjælpe – enten ved at formulere annoncen for dig eller ved at give dig inspiration. Hvis du ønsker opmærksomhed omkring begravelsen eller bisættelsen, er det en god idé at nævne dato og tidspunkt for højtideligheden. Da aviser – lokale som landsdækkende – har deadlines, er det vigtigt, at dødsannoncen bliver udfærdiget (husk at læse korrektur!) så hurtigt som muligt. Bemærk, at det koster penge at indrykke en dødsannonce i en avis, men vi tilbyder også en digital mulighed mht. en dødsannonce via en mindeside.

Kontakt os for at høre nærmere.