Vi hjælper med

Få en personlig vejledning

I en svær tid har du oftest brug for støtte, når der skal træffes mange og svære valg. Vi står klar til at hjælpe dig, så du får sagt farvel på en god og rigtig måde. Hos Boesens Begravelsesforretning lægger vi stor vægt på, at du som pårørende tages med i alle beslutninger. Der er pludselig mange ting, der skal tages en hurtig beslutning om og vi hjælper dig gerne igennem og lader det hele gå i dit tempo.

Det er vigtigt for os, at hele forløbet bliver efter dine ønsker, så vi kan skabe en personlig højtidelighed, hvor afdøde kan mindes af familie og pårørende.

Vi er kendt i lokalområdet

Vi har et stort kendskab til lokalområdet i og omkring Vejle, Børkop, Give, Fredericia, Horsens, Hedensted, Tørring og Bredsten. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 82 07 25, hvis du vil vide mere om vores ydelser, priser eller dine muligheder. Vi er her, når du har brug for os.

Yderligere information

I nedenstående menuer kan du læse mere om de hovedtræk, som vi typisk gennemgår med de pårørende. Du kan både finde mere information omkring de praktiske ting, men også de mere personlige, som man skal tage stilling til.