Få hjælp til begravelse hos Boesens Begravelsesforretning

Få hjælp til begravelse hos Boesens Begravelsesforretning

Boesens Begravelsesforretning er tryg, kompetent og erfaren hjælp til begravelse i trekantsområdet. Har du brug for hjælp efter et dødsfald til at arrangere en begravelse eller bisættelse i Vejle, Børkop, Give, Brande, Hedensted, Tørring, Bredsten eller Uldum, kan Boesens Begravelsesforretning hjælpe.

Lokal bedemand, der hjælper i den svære tid

Midt i sorgen over at have mistet en af sine kære kan det være svært at overskue de mange praktiske ting, der altid følger med et dødsfald. Ud over de papirmæssige ting, der skal udfyldes, er der også en begravelse eller bisættelse at tænke på, lige som mange ønsker at holde mindesamvær efter højtideligheden. Hos Boesens Begravelsesforretning hjælper vi med at arrangere og afholde nøjagtig den begravelse eller bisættelse, du ønsker – i præcis det omfang, du ønsker det.  

Vi har et stort lokalkendskab til hhv. Vejle, Børkop, Give, Brande, Hedensted, Tørring, Bredsten og Uldum samt til alle omegnsbyerne. Det betyder, at vi kan hjælpe med både stort og småt, lige fra at ’booke’ kirke og præst samt lokaler til et eventuelt mindesamvær til at bestille blomster, trykke salmeblade, bestille solosang til kirken og meget mere.  

Kompetent hjælp til begravelse hos Boesen

Hos Boesens Begravelsesforretning møder du udelukkende erfarne bedemænd. Vi har alle et solidt kendskab til de lokale traditioner og skikke, der er på egnen, vi kender de lokale kirker og kapeller, de bedste blomsterhandlere, gode lokaler til mindesamvær samt meget andet. Vi tager dig og dine ønsker alvorligt, og i vores hjælp til begravelse indgår en indledende snak om, hvad dine forventninger til samarbejdet og begravelsen eller bisættelsen er, og om du eller afdøde har nogle særlige ønsker til højtideligheden. Vi drøfter eventuelle præferencer, og du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil mødes hjemme hos dig eller i vores lokaler i Vejle. 

Besøg Boesens Begravelsesforretning på vores kontor i Vejle

Vi har til huse på Nørrebrogade 9 i Vejle, hvor du altid er velkommen. Du må også meget gerne ringe til os på telefon 75 82 07 25 – vi svarer på telefonen hele døgnet – eller sende os en mail på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..