Din lokale bedemand i og omkring Vejle

Lokal bedemand i Vejle

Boesens og Archibalds Begravelsesforretning er din lokale bedemand ved begravelse eller bisættelse. Vi har mange års erfaring i branchen og arrangerer og afholder både begravelser og bisættelser i hhv. Vejle, Egtved, Jelling, Bredsten, Ødsted, Daugaard, Engum og Vinding. Vores lokalkendskab er godt, og vi ved derfor, hvilke kirker der er at vælge mellem, hvor der er mulighed for at holde mindesamvær, hvem der kan levere blomster mv.

Ved at lade os om alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, er du sikker på at være i trygge hænder. Vi fungerer som din støtte i sorgen og arrangerer mindehøjtideligheden præcis efter dine og/eller afdødes ønsker.

Begravelse og bisættelse i Vejle og omegn

Uanset om du vælger en begravelse eller en bisættelse, har vi i og omkring Vejle, et godt samarbejde med alle der bliver involveret i højtideligheden.  Der gør, at vi ved, hvem vi kan gå til for leverance af eksempelvis blomster, gravsten og hvem der kan hjælpe med evt. solosang i kirken og øvrige ting i forbindelse med højtideligheden.

Lang erfaring og godt lokalkendskab i Vejle

Tilsammen har vi meget lang erfaring inden for branchen hos Boesens Begravelsesforretning. Det gør, at vi har indgående kendskab til kirker, kapeller, muligheder, traditioner, skikke mv. i Vejle og omegnsbyer som Egtved, Jelling, Bredsten, Ødsted, Daugaard, Engum og Vinding.

Sådan foregår det

Når du vælger os som din bedemand i Vejle, Egtved, Jelling, Bredsten, Ødsted, Daugaard, Engum eller Vinding, tager vi indledningsvis en snak. Du er velkommen til at besøge os i vores forretning på Nørrebrogade i Vejle, men vi kommer også gerne hjem til dig. Her taler vi om, hvilke ønsker du – og måske også afdøde – har til ceremonien. Om det skal være en begravelse eller en bisættelse, om du gerne vil have, at vi står for det hele, eller om du gerne vil stå for dele af højtideligheden. I forbindelse med et dødsfald er der altid en del papirarbejde, der skal ordnes i en fart – det kigger vi også gerne på, hvis du ønsker det.

Besøg din lokale bedemand i Vejle

Boesens Begravelsesforretning holder til på Nørrebrogade 9 i Vejle. Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak, og vi svarer på telefonen (75 82 07 25) hele døgnet. Du kan også sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..