Begravelse og bisættelse i Bredsten

Begravelse og bisættelse i Bredsten

Døden er en af de eneste ting, vi kan være sikre på her i livet, men det betyder ikke, at det bliver nemmere, når en af vores kære går bort. Som pårørende kan det føles hårdt at skulle fortsætte i en hverdag, der for andre ser ud, som den hele tiden har gjort, mens alt er ændret for den, der har mistet. Hos Boesens Begravelsesforretning har vi lang erfaring i at arrangere det sidste farvel – at agere en støtte midt i sorgen hos den, der netop har mistet.

Lad os klare alt det praktiske

Der er meget praktisk arbejde forbundet med et dødsfald. Og det er temmelig upraktisk, eftersom det sidste, man har overblik over, når man har mistet, er praktiske ting. Hos Boesens Begravelsesforretning kan vi stå for alt det praktiske – lige fra det obligatoriske papirarbejde til selve ceremonien i kirken eller kapellet. Og også et eventuelt mindesamvær efterfølgende, hvis du ønsker det. Vi er alle uddannede og certificerede bedemænd i Boesens Begravelsesforretning, og vi hjælper dig gerne med alt det, du ønsker hjælp til. Vi kan klare alt det praktiske eller blot dele af det – du bestemmer helt selv, om du vil involveres lidt eller meget; eller slet ikke.

Begravelse og bisættelse i Bredsten og omegn

Når vi arrangerer en højtidelighed, skal vi vide, om du ønsker en begravelse eller en bisættelse. En begravelse foregår typisk fra en kirke, mens en bisættelse kan ske enten fra en kirke eller et kapel (enten på sygehuset eller kirkegården). Det er meget forskelligt, hvad man foretrækker. Vi har lang erfaring med at arrangere både begravelser og bisættelser i Bredsten og omegn, og derfor ved vi, hvor kirkerne ligger, og hvilke kapeller, der kan komme på tale at bruge. Vi kender også til de lokale traditioner og skikke, der måtte være, og vi sørger for at efterkomme alt, der kræves, så du undgår overraskelser på dagen for ceremonien. Vi kan også hjælpe med at etablere kontakt til hhv. blomsterhandlere, egnede steder til mindesammenkomsten, mulige solosangere til kirken mv.

Besøg os i Vejle

Vi tager gerne imod til en uforpligtende snak i vores begravelsesforretning i Vejle. Du er også meget velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om, hvad vi tilbyder.

Boesens Begravelsesforretning

Adresse: Nørrebrogade 9, 7100 Vejle
Telefon: 75 82 07 25 (åben hele døgnet)
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.