Bedemand i Egtved og omegn

Det trygge valg af bedemand i Egtved og omegn er uden tvivl Boesens og Archibalds Begravelsesforretning. Ud over at have et stærkt team af erfarne og kompetente bedemænd, har vi et indgående kendskab til Egtved og de omkringliggende byer som Vejle, Jelling, Bredsten, Billund, Grindsted m.fl.

Når du vælger Boesens Begravelsesforretning som din bedemand i Egtved, vælger du en bedemand, der sætter dine og afdødes ønsker til en begravelse eller bisættelse højt. Du får også tryg og troværdig hjælp til at navigere i alle de praktiske opgaver, der uundgåeligt følger med et dødsfald.

Begravelse og bisættelse i og omkring Egtved

Det kan være overvældende, midt i sorgen over at have mistet en af sine kære, også at skulle arrangere en begravelse eller bisættelse og måske også en mindehøjtidelighed. Boesens og Archibalds Begravelsesforretning kan hjælpe dig med alt det praktiske arbejde omkring både ceremoni og mindehøjtidelighed, og hvis du ønsker det, kan vi også hjælpe dig med det papirarbejde, der skal udarbejdes, når nogen dør.

Vi har et grundigt kendskab til lokalmiljøet i Egtved og omegnsbyerne, og dermed kan vi være behjælpelige både når der skal laves aftaler med kirke og lokaler til eventuelt mindesamvær, vi kan bestille blomster eller sætte dig i kontakt med en lokal blomsterhandler, så du selv kan bestille, og vi kan formidle kontakt til nogen i lokalområdet, der laver gravsten. Ønsker du f.eks. solosang i kirken, kan vi også hjælpe med det.

Træk på vores lange erfaring med begravelse og bisættelse i Egtved

Hos Boesens og Archibalds Begravelsesforretning møder du erfarne bedemænd, der har et godt kendskab til lokale skikke og traditioner i og omkring Egtved, til kirker og kapeller, blomsterhandlere, egnede lokaler til mindehøjtideligheder og meget mere.

Brug Boesens Begravelsesforretning som din bedemand i Egtved

Hvis du vælger Boesens Begravelsesforretning, vælger du samtidig en bedemand, der tager dig og dine ønsker alvorligt. Vores samarbejde indledes typisk med en snak – enten hjemme hos dig eller i vores lokaler i Vejle, alt efter, hvad du foretrækker – hvor vi får talt igennem, om du har nogle specifikke ønsker til ceremonien. F.eks. om det skal være en begravelse eller bisættelse, om der skal være en mindehøjtidelighed, og om der er en specifik kirke, ceremonien skal foregå fra. Du bestemmer selv, hvor meget af arbejdet, vi skal stå for – om vi skal lave det hele, eller om du gerne vil stå for dele af det selv.

Besøg os på vores kontor i Vejle

Boesens og Archibalds Begravelsesforretninger holder til i lokaler på Nørrebrogade 9 i Vejle. Vi er altid klar til en snak, så du er velkommen forbi. Alternativt kan du ringe til os døgnet rundt på telefon 75 82 07 25 eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..